NBBU

//uitzendbranche

#afas / #applicatiebeheer / #ledenadministratie / #hrm / #abonnementen

Applicatiebeheer is niet iets wat je er zomaar bij doet. Dat is een waarheid als een koe maar komt in de praktijk toch nog vaak voor. Externe expertise is soms zelfs nodig als je je applicatiebeheer op orde hebt. 

Invloed de flexibele arbeidsmarkt.

NBBU geeft vorm aan vernieuwingen in de flexbranche, vertegenwoordigt, faciliteert en adviseert zijn leden, waarborgt kwaliteit en versterkt het ondernemerschap van de leden.

Volledige vernieuwing

Onze relatie met de NBBU is er één die al een tijdje terug begonnen is. NBBU heeft na de inrichting van Afas Profit opleidingen gevolgd bij Afas en daar is onze relatie gestart.
We hebben samen gekozen om Afas Profit volledig opnieuw in te richten in een nieuwe omgeving. Hierdoor konden we oude gewoonten nieuw leven inblazen en de software ondersteunend laten zijn aan het werk binnen de NBBU.

Ledenadministratie

De ledenadministratie met alle daarbijbehorende controleprocessen op het lidmaatschap zijn in Afas profit ingericht en in InSite door de medewerkers uit te voeren.

Applicatiebeheer

Wij verzorgen het applicatiebeheer voor de NBBU, waar bij er binnen de organisatie twee Afas kanjers zijn die de eerste lijn vormen voor de vragen van de medewerkers. Naast de vragen en de kleine optimalisaties onderhouden we ook de connectoren en zijn we vaak het aanspreekpunt voor derde software partijen.

 

Laten we we samen iets moois gaan doen.


085 - 022 15 81


inbox@itypical.nl