Memento Mori Heerde

//uitvaartvereniging

#afas / #applicatiebeheer /#helpdesk / #uitvaartadministratie / #ledenadministratie / #uitvaartverzekeringen

Samen ontwikkelen en ontwerpen is een van de krachtigste dingen voor een goed ontwerp en een eerste schepping van iets. Daarna komt het vertalen naar het software product, de tweede schepping.

 

Integriteit

Uitvaartvereniging Memento Mori heeft ruim 2500 leden en behartigt de belangen van haar leden integer, zodat leden kunnen rekenen op de persoonlijke zorg en aandacht in een moeilijke periode van rouw.

Uitvaartadministratie

Binnen Afas Profit is de gehele uitvaartadministratie ontworpen vanuit de wensen van Memento Mori. Dit ontwerp is de basis geweest van onze huidige uitvaarttemplate in Afas.

Ledenadministratie

De gehele ledenadministratie van Memento Mori is in Afas ontworpen en is naadloos gekoppeld aan de uitvaartadministratie en de ledenrechten. Naast het registreren en muteren van gezinnen, gezinsleden, gezinsverbanden kan er vanuit Afas gecommuniceerd worden naar de leden.

Uitvaartverzekeringen / ledenrechten

In Afas Profit hebben we de abonnementen ingericht voor de registratie van de uitvaartverzekeringen (ledenrechten). In InSite zijn de overzichten beschikbaar en natuurlijk de analyse voor de actuariële berekening.

Laten we samen iets moois gaan doen.


085 - 022 15 81


inbox@itypical.nl