Longfonds

//patientenorganisatie

#afas / #applicatiebeheer / #projectadministratie / #connectoren / #autorisatie

Het Afas Profit Applicatiebeheer van een organisatie is soms te groot om intern volledig uit te voeren. Externe expertise is dan de uitkomst. Specifieke kennis om alles uit Afas te halen en bestaande functionaliteiten nieuw leven in te blazen.

Gezond leven is de norm

Voor het Longfonds is gezond leven de norm. Maar niet altijd is dat een vanzelfsprekendheid.Het Longfonds strijdt voor een betere luchtkwaliteit, binnen en buiten. Longfonds werkt aan een rookvrije generatie.

Het Longfonds heeft de ambitie om de uitkomsten van onderzoek direct aan de mensen met een longziekte ten goede te laten komen. Het Longfonds kent subsidie toe aan impactvol onderzoek en stimuleert de ontwikkeling van talent.

Optimalisatie

Samen met het Longfonds hebben we een aantal functionaliteiten onder de lopen genomen en nieuw leven ingeblazen. Daarnaast ondersteunen we het Longfonds Applicatiebeheerteam met woord en daad.

Wetenschappelijk onderzoek

Longfonds stimuleert wetenschappelijk onderzoek door middel van subsidies. De volledige registratie, processen en financiële afhandeling zijn onder de loep genomen, waardoor nu een volledig integraal systeem in Afas is gecreëerd waarin het volledige proces is ondergebracht.
Goed overzicht en duidelijke processen geven de afdeling nu de mogelijkheden waar ze al lang naar op zoek waren.

Applicatiebeheer

Samen met het Longfonds geven we het applicatiebeheer vorm door middel van directe ondersteuning op vraagstukken en kleine optimalisaties van bestaande functionaliteiten.

 

Meer weten over ons?


085 - 022 15 81


inbox@itypical.nl