CGMV

//vakorganisatie

#afas / #ledenadministratie / #outsite / #applicatiebeheer

Applicatiebeheer is vaak zo specifiek dat je niet de juiste mensen in huis hebt. Dat is niet erg, want misschien kun je je daardoor wel beter focussen op de dingen die echt belangrijk zijn voor je organisatie. ICT is immers slechts ondersteunend. 

Focus op belangrijke zaken

CGMV is er voor haar leden op alle momenten in hun loopbaan, met inspiratie op het vlak van werk, leven en geloof. Dat geldt voor werkgevers en werknemers. Samen zijn we onderweg. Vanuit een vertrouwde en veilige omgeving biedt CGMV de ondersteuning die je zoekt.

Ledenadministratie

Voor CGMV hebben we de volledige ledenadministratie met alle daarbij behorende processen in Afas profit ontworpen. Op InSite is de ledenadministratie volledig ontsloten zodat medewerkers vanuit een duidelijk werkwijze optimaal de leden kunnen bedienen.

OutSite | cgmv.nl

Samen met Gladior hebben wij de OutSite van CGMV ontworpen en ingericht. Binnen ons applicatiebeheer wordt de site nu technisch en functioneel onderhouden.

Applicatiebeheer

CGMV heeft het volledige applicatiebeheer aan ons uitbesteed. Gebruikersvragen en kleine optimalisaties worden door ons opgepakt. Grotere vraagstukken worden in overleg als projectmatige werkzaamheden buiten applicatiebeheer om vormgegeven.

Laten we samen iets moois gaan doen.


085 - 022 15 81


inbox@itypical.nl