Het gaat er niet alleen om hoe je je leven op orde krijgt,
maar ook en vooral over hoe je je op de juiste manier
tot je werk en je leven verhoudt.
Waar het altijd mee begint

Passie is de basis voor al ons werk

 

Onze Focus

 

Of we nu een applicatie optimaliseren of onze kijk op ICT en het werken delen, onze basis is altijd onze passie. Bij iTypical geloven we dat passie de basis is voor al ons werk. Wij willen naast onze klanten staan en hen oprecht inspireren om vitaal in het leven te staan.

iTypical is begonnen in 2012 en we hebben begin 2020 onze organisatie vernieuwd. Hoewel onze organisatie en ons logo veranderd is,  zijn onze ervaring en kennis nog steeds hetzelfde. Wij zijn gepassioneerde consultants, gedreven en creatief. 

Door onze kijk op ICT en het werken is onze focus op ICT synergie ontstaan. ICT kan prachtige dingen doen maar we kunnen ook verdrinken in de overvloed van haar opties. Echter niet de ICT applicaties zijn het probleem, maar wel de manier waarop we ze gebruiken.

Wij geloven ook dat de wortel van bijna alle problemen met het werk is dat we altijd online zijn. We moeten 'multitasken' en veel taakwisselingen verwerken wat ons werk niet ten goede komt.

Wij werken met organisaties in verschillende branches om hen te helpen optimaal te werken. Voordat we echter aan de slag gaan nemen we de tijd om jouw organisatie en de problemen waarmee jij geconfronteerd wordt, te begrijpen. Wij gaan samen op zoek hoe ICT, medewerkers en het werken met elkaar samenhangt.

AFAS Expertise


Wij geloven dat Afas Software als de centrale spil in je werk kan fungeren. Overzicht op alle processen, terugkerende taken en inzicht in de werkdruk geven minder druk op de organisatie. Wij implementeren en optimaliseren jouw applicatie maar kijken ook hoe jij het beste met Afas kunt werken in jouw applicatielandschap.

 

en vergeet niet om verder te kijken op iTypical 

ICT synergie


ICT is ondersteunend aan de organisatie en haar medewerkers. Applicaties moeten kunnen 'samenwerken' zodat er een ICT systeem ontstaat waar je op kunt vertrouwen. Medewerkers moeten weten waar je welke applicatie voor gebruikt zodat taakgerichte communicatie optimaal wordt ondersteund. Dit is de basis om slimmer en effectiever te werken.

Ontspannen productief


Slimmer werken willen we allemaal, maar hoe.
En hoe dan als je in een team of op een afdeling werkt. 
Wij beloven dat je een andere kijk op werken krijgt als je een helder hoofd en een ontspannen gevoel hebt dat alles onder controle is.
Wij willen je inspireren om nieuwe gewoonten te ontwikkelen en resultaten te behalen waar je zelf versteld van zult staan.

Kom er bij


Houd jij er ook van om in kleine teams te werken en problemen van klanten te begrijpen en oplossingen te ontwerpen? Vind jij ook dat we op een andere manier tegen werk en gebruik van ICT aan moeten kijken?
Dan pas jij in ons team.

Bij iTypical waarderen we passievolle mensen met ideeën die ver boven hun eigen ego uitstijgen.

 

 

Laten we samen iets moois gaan doen.

 

© 2020 iTypical OutSite, All rights reserved